Service Hotline
0519-81230981
о нама
Дом > о нама

о нама

Кратак увод

Шести Елемент (Цхангзхоу) материјали технологија Цо. Лтд, основана у 2011, је висока технологија подухват који се специјализовао у Р &амп; Д, производња, продаја грапхене и техничког развоја грапхене апликација. Компанија се састојало из две пословне јединице: производња и пласман грапхене прах и суспензије, организовани у шестом елементе (Цхангзхоу) материјали технологија Цо. Лтд, и производња и продаја ЦВД грапхене филма, организован је у потпуности у власништву подружница Wуxи Грапхене Филм командант (http://www.graphenefilm.com.cn/en/). Имати инсталиран у децембру 2011 реда пилот-биљке, способан да произведе неколико килограма праха производа дневно, шести Елемент (Цхангзхоу) материјали технологија попуњено критеријуме за квалитет производа у праху на општинске Цхангзхоу Биро квалитета и стручни надзор августа 2013. Потпуно аутоматски реда за производњу, може да произведе 100 т / а праха оксида грапхене односно од 50 т / а од грапхене прах стигао на ток новембар 2013. У септембру 2014, технологија материјала шести Елемент (Цхангзхоу) добила је 9001 цертификата, који је издат од стране ТÜВ НОРД (Немачка), а у октобру 2014 одобрење да будем део система за пренос део националне малих и средњих предузећа.

Шести Елемент (Цхангзхоу) материјали технологија нуди специјално дизајнираних грапхене прах и грапхене суспензију производа за различите апликације као биомедицину, батерије, за складиштење енергије, електронике, композита, ојачана пластика, гумице, лепкове, лакови и боје. У свим апликацијама, да ли користити у сврхе војни или цивилни, шести Елемент (Цхангзхоу) материјали технологија грапхене типови побољшава механичка, електрична и Топлотна својства високог површинског подручја, јака приањање и високе проводљивости.

Могућности за производњу

Сопствене продукције дизајнираних, врло ефектно технике тренутног капацитета 100 т / Грапхене оксид прах односно од 50 т / пудер за Грапхене омогућава шести Елемент (Цхангзхоу) технологије материјала за снабдевање супериорних производа.Истрага
Send
Категорија производа
Контактирајте нас
Адреса: Биљка 8, 9 запад Таи Авенија, Wујин економског развоја Зоне, Цхангзхоу, Јиангсу, Кина.
Телефон: 0519-81230981
Факс: 0519-81230998
Е-пошта: sales@thesixthelement.com.cn
НА ШЕСТИ ЕЛЕМЕНТ (ЦХАНГЗХОУ) МАТЕРИЈАЛИ ТЕХНОЛОГИЈА ЦО., ЛТД